Bliv klogere med et kursus i Indesign

23 september 2020
admin

Skab skapt, grafisk content 

InDesign er Adobes svar på Picasso. Det er her, du får lov at gå amok med dine kreative evner og ikke mindst skabe indhold, der får andre til at blive blæst over. Du kan redigere forskellige fotografier over hinanden, du kan ændre tekst, du kan gøre baggrunden gennemsigtig eller kun halv gennemsigtig og meget meget mere.

Med andre ord: Programmet kan en hel del, hvis du bare sætter dig ind i det, og det skabe resultater, som virker utroligt professionelle.

Det eneste det kræver, er selvfølgelig en lille smule kendskab til programmet, som et kursus i Indesign kunne give dig. Når du først har taget et kursus, er du klædt godt på, og du kan nu fortsætte din rejse som kreativ kunstner.

Kan jeg ikke bare prøve mig frem?

Svaret er nej. Det kan du selvfølgelig godt, problemet er bare, at du med garanti ikke får alt det ud af programmet, som du kan. Indesign har nemlig en masse funktioner, der kan være svært at hitte ud af, hvis du ikke gennemskuer det til at starte med. 

Oftest når vi “bare” prøver os frem i avancerede programmer, er der en masse ting, der kan gøres nemmere, uden vi egentlig ved det. På den måde kan had-kærlighed forhold udvikles til programmet, hvis man ikke lærer at kende det ordentligt første gang. 

Hvad kan programmet bruges til?

Du kan bruge programmet til næsten alle kreative opgaver. Det Canva, Paint eller Photoshop ikke kan klare, er oftest noget, Indesign kan udføre. Indesign er også mere i det kreative hjørne, hvilket gør det til et formiddabelt redskab, hvis du skal få et specifikt budskab ud men ikke rigtig ved hvordan. 

Det kan være alt fra et budskab fra HR-afdelingen til en invitation til årets sommerfest. Uanset hvad, kan du lave en masse fede kreative løsninger i Indesign, som er med til at fange din modtagers blik. 

Flere Nyheder