Ansøg om et lån lige når det passer dig

06 February 2021
Lotte Hindsberg

editorial

De fleste mennesker glemmer eller tør ikke huske på, at en bank er en forretning på lige fod med alle andre former for forretninger. Det betyder at når du beder om et lån skal du ikke føle dig underlegen eller tro at din bankrådgiver er der for dig. Din bankrådgiver er ansat af banken til at rådgive dig så banken tjener penge.

Det er vigtigt at have i mente uanset hvor du søger om penge. I en almindelig bank eller i en online bank. Forskellen på de 2 banker er at det er nemmere og hurtigere at søge i en online bank end i en traditionel bank og at en online bank ikke vil spørge dig om hvad du skal bruge pengene til. 

En anden forskel er at du kan søge når det passer dig i en online bank. F.eks. om aftenen når ungerne sover, hvorimod at hvis du ansøger en traditionel bank, skal du forbi i åbningstiden. Søg URL.

 

Søg online 

En af fordelene ved at søge en online bank, er at du kan gøre det lige når det passer dig. Du kan ansøge om dagen eller om aftenen, når det passer ind i dit skema. En anden stor fordel er at banken ikke vil spørge dig om, hvad du skal bruge pengene til og de stiller heller ikke krav om sikkerhed.

Renten er lidt højere, men det skyldes at det for banken udgør en større risiko, hvis der ikke er sikkerhed. 

Når du søger online, er det en god ide at du søger mere end et lån. Søg gerne 3 eller flere. Da et online lån kan søges på få minutter, så det er nemt og da tager kun få minutter at søge er det tid der er givet godt ud. Søg og sammenlign de forskellige lån og vælg det bedste tilbud.

More articles